Transmitere revisal on‐line  – conform HG nr. 500/2011

1. Pentru transmiterea on‐line a registrului se accesează link‐ul http://reges.inspectiamuncii.ro

 

2. Se apasă butonul din partea stângă ‐ Acces portal versiune conformă cu HG 500/2011. Pentru acces în aplicația on‐line se completează utilizatorul și parola și se apasă butonul Autentificare:

 

3. Aplicația on‐line are 2 pagini de lucru accesibile din butoanele Preluare registru și Raport preluări. Pentru transmitere revisal, se selectează fișierul .rvs aferent registrului ce urmează a fi transmis, prin intermediul butonului indicat:

4. Încărcarea fișierului .rvs, respectiv transmiterea registrului, se realizează prin apăsarea butonului Preluare Registru. În urma transmiterii se afișează în partea de jos a ecranului mesajul „Registrul a fost salvat cu succes și urmează a fi procesat. Ulterior se conultă Raportul preluări pentru a vedea rezultatul procesării”. În funcție de gradul de solicitare, procesarea poate să dureze de la câteva minute până la câteva ore.

5. Pentru a vizualiza istoricul de transmitere revisal se accesează pagina Raport preluări din aplicația on‐ line.

Dacă în urma procesării fișierului .rvs sunt detectate erori, acestea sunt vizualizate în Istoric erori. Erorile semnalate trebuie corectate în cadrul aplicației Revisal sau aplicației proprii de gestiune a salariaților, după care trebuie generat un nou registru, care trebuie transmis din nou.

Dacă fișierul procesat este corect, încărcarea se efectuează cu succes și se vizualizează în Istoric preluări. Codul de încărcare identifică în mod unic fiecare transmitere a registrului efectuată cu succes.

6. Pentru a vizualiza lista salariaților din registrul transmis se dă dublu click pe linia aferentă încărcării. În fereastra nou deschisă se pot filtra pentru vizualizare contractele Active, Încetate sau Toate și se pot vizualiza contractele fiecărui salariat cu click pe semnul + afișat în partea stângă a salariatului.